Jovana Pajić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Poznate ličnosti opraštaju se od ubijene Danke Ilić (2)

Jovana Pajić ne može da sakrije bol zbog tragičnog ishoda nestale devojčice za kojom se tragalo deset dana, a pevačica nije sakrila ni bes zbog počinioca ovog monstruoznog dela.

- Pitamo se ko su ti ljudi, je l’ moguće da postoje? To su isti oni kromanjonci, neandertalci kojima je normalno da pun džak mačića i kučića bace u reku. Bez trunke savesti, isti ti, takvi su sposobni na ovu monstruoznost. Bez trunke savesti i empatije. Takvih je mnogo, previše - napisala je.

Jovana Pajić

Printscreen

 

- Kada to bude kažnjivo i kada se pećinsko stanovništvo bude obrazovalo dovoljno da razume da nije životinja, možda se ovakve stvari ne bi dešavale - zaključila je pevačica na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading