Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Jovana Jeremić je stalno u žiži javnosti zbog svojih emisija u kojima se hrabro i bez dlake na jeziku dotiče raznih tema, ali i zbog izjava kojima je kupila srca publike.

Ona je neretko govorila da je odrasla u radničkoj porodici, a da se još od ranog detinjstvca susretala sa raznim izazovima.

Voditeljka ne krije da je jako vezana za svoju majku čije fotografije povremeno objavljuje na svojim društvenim mrežama.

 

 

- Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto sto nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za baš velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka - napisala je jednom prilikom Jovana. 

Jovana Jeremić

Foto: Alo.rs

 

Jovana često ističe koliko je ponosna na svoje roditelje.

- Moji roditelji danas slave 45 godina braka. Ponosna sam na vas i sve što ste zajedno prošli, videli, pošteno zaradili, a pre svega, što ste me vaspitali da se u životu oslanjam samo na sebe i svoj rad, koji me već godinama vodi ka krajnjem cilju - biti najbolja verzija sebe. Dva velika radnika, dva dobra čoveka, od nule do imperije svojim krvavim radom - dokaz da ljubav i rad jedino daju rezultat - napisala je Jovana tada.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading