Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić ne krije koliko joj je stalo do svog fizičkog izgleda. Voditeljka se trudi da izgleda što bolje, te na svom telu neumorno radi i neguje ga.

Neretko priča o tome koliko naporno vežba i kako se zdravo hrani, a sada je na Instagramu objavila fotografiju kako pije čaj i napisala da smatra da ima telo poput osamnaestogodišnjakinje, ali i otkrila svoje ciljeve kada je reč o njenoj figuri.

 

 

Danas je postignut još jedan lični cilj - 54 kilograma. Viscelarne masti (unutrašnje masti oko organa) -1, kao da sam fitnes trener ili takmičar. Masti - 17.8. Telo mi je starosti 18 godina - napisala je voditeljka, koja je nedavno govorila i o tome kako vodi računa o svom telu:

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - istakla je voditeljka, koja kaže da je muškarcima oduvek bila izazovna.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - ispričala je Jovana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pravi 18-godisnjak

03.04.2024 22:11

Sestro, izvini, ali bas si ruzna, najiskrenije.