OTKRIVAMO! MELINI I HARISU VIŠE NE VAŽE OVE MERE Policija izrekla zabranu prilaska nakon što je kreatorka upala u vilu, a ovo su novi detalji!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pre tri dana nastao je haos između bivših supružnika Meline i Harisa Džinovića, kada je kreatorka upala u vilu na Senjaku. 

Kako je tada Džinović izjavio, ona je nepozvana ušla u dom gde on živi sa decom i nije imala nameru da napusti isti, nakon čega je on slučaj prijavio nadležnim organima. 

To veče proveli su u policijskoj stanici davajući izjave, a pevač se u prostorijama MUP- a zadržao pet sati

Kako se tada saznalo, Melina i Haris su tokom davanja izjave krivicu svaljivali jedno na drugo. 

Kreatorka je tek što je došla u stanicu izjavila: "Ja sam Melina Džinović i došla sam da prijavim nasilje koje traje dve godine"

Melina i Haris

Alo

 

Nakon višesatnog ispitivanja, njima je izrečena hitna mera zabrane prilaska, kao i komunikacije, koja traje 48 sati od trenutka davanja izjave. 

Tužilaštvo je obavešteno o slučaju, ali smatrajući da nema indicija da će se destiti nasilje u porodici, nije bilo osnova da se hitna mera produži u trajanju od mesec dana. 

- Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

Pevač je te noći policijsku stanicu napustio oko dva sata posle ponoći, što znači da je hitna mera zabrane prilaska koja je izrečena od strane policijskih službenika najduže trajala do dva sata jutros. 

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Inače, Džinoviću je policija te noći oduzela pištolj koji je posedovao i municiju različitog kalibra. 

Policija je u sistemu videla da pevač ima dozvolu za oružje, pa su iz tog razloga tražili od njega da dođe u policijsku stanicu kako bi predao pištolj iz preventivnih razloga, što je on odmah i uradio, a ni u kom momentu oružje nije zloupotrebljeno.

Podsetimo, Haris je nakon incidenta prokomentarisao odluku tužilastva se ne produžava mera zabrane prilaska duže od 48 sati. 

- To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina - kazao je Džinović. 

Pevač smatra da je Melinin cilj ulaska u vilu bio provokacija. 

Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući... Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem - tvrdi on. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading