Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović sinoć je policiji prijavio bivšu suprugu Melinu, koja je, kako on tvrdi, nepozvana upala u vilu i verbalno ga napala. 

Kako je izjavio, pozvao je policiju nakon što je bivša supruga odbila da napusti kuću, nakon čega se on konsultovao sa advokatom koji je predložio da obavesti organe reda o dešavanju. 

Policija je u sistemu videla da pevač ima dozvolu za oružje, pa su iz tog razloga tražili od njega da dođe u policijsku stanicu kako bi predao pištolj iz preventivnih razloga, što je on odmah i uradio, a ni u kom momentu oružje nije zloupotrebljeno.

Melina i Haris

Alo

 

Melina i Haris sinoć su dalo izjave u policijskoj stanici. Kreatorka se kratko zadržala, dok je pevač izjavu davao pet sati. 

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila: "Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine".

Policija je oboma izrekla hitnu meru zabrane prilaska koja traje 48 sati od trenutka davanja izjave, a tužilaštvo je obavešteno o slučaju. Međutim, tužilaštvo je smatralo da nema osnova za produženje hitnih mera. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading