Tamara Milutinović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vest o tragičnom ubistvu devojčice Danke Ilić (2), za kojom je prethodnih dana neprestano tragala cela Srbija i region, duboko je potresla javnost u Srbiji.

Niko nije ostao imun na užasne informacije o smrti malene devojčice, a mnoge poznate ličnosti oglasile su se na svojim društvenim mrežama i potresnim objavama oprostile se od malog anđela, a među njima je i Tamara Milutinović

Tamara o Danki

Foto: Printscreen/instagram

 

Uh... tuga! Ovo je tuga za sve nas... Porodici duboko saučešće! I šaljem im veliku snagu da izdrže ove dane, godine koje im dolaze. Danka, počivaj s anđelima - napisala je Tamara, pa u uglu storija dodala:

Nadam se da vi koji ste danima udarali na tu porodicu sa teorijama zavere, na tu majku koja prolazi golgotu, molite Boga za oprost!

Inače, Tamara se pre nekoliko dana oglasila ogorčena na one koji su na društvenim mrežama pisali sramne komentare i krivili majku Danke Ilić za nestanak svoje ćerke. 

- I samo ne znam kako ljudi mogu da komentarišu "kako roditelj može da izgubi dete od dve godine?!". Ne daj Bože niko od vas da oseti "kako"! - napisala je Tamara, pa besno dodala:

- Sram bilo sve vas koji to uopšte pomislite! Molim se za te roditelje i za malu Danku.

Podsetimo, srpska policija uhapsila je S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. 

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom. 

Više detalja o tome možete pratiti u BLOGU UŽIVO

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading