Danka Ilić
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Danka Ilić (2), devojčica za kojom se deset dana tragalo, pronađena je mrtva. 

Jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile djevojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz Starobanjski put kod Bora.

Poznate ličnosti oglašavale su se tokom desetodnevne potrage za nestalom devojčicom, a nakon vesti o tragičnom ishodu oprostili su se potresnim porukama. 

Sloba Vasić oglasio se dirljivom porukom. 

Danka Ilić

Foto: privatna arhiva

 

"Drago dete, nisi ovo zaslužila. Nije trebalo da budeš na tom mestu i nikada se nećemo pomiriti sa činjenicom da te više nema. Nekako sam sve vreme verovao čvrsto da ćemo se svi kao nacija smejati nekim kradljivcima koji su iza rešetaka, a ti biti u zagrljaju tvoje mame i tvog tate, gde jedino i trebaš da budeš! Tek si prohodala, tek si počela onako nevino i naivno da se igraš, ne sluteći da postoje monstrumi poput ovih koji su ti oduzeli život! Ni ja sam ne verujem, zato ovo i pišem! Nisi stigla ni da kažeš svoju prvu reč… Suza su pune oči, još od tvog nestanka, ali svakako nikad ih neće biti dovoljno da ubiju ovakvu tugu! Neka ti je večna slava, ljubavi mila i nedužna! Monstrumima smrtna kazna! Ujedinimo se! Jer dok ne bude tako, ovoga samo može biti još više!", napisao je pevač u potresnoj obavi na Instagramu.

Podsetimo, srpska policija uhapsila je S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. 

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom. 

Više detalja o tome možete pratiti u BLOGU UŽIVO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading