Film "Nedelja"
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Husein Alijević, poznat kao Husa Bit Strit, odgovorio je na negodovanje Bakija B3, koji je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što mu se kolega ne javlja, posebno nakon što mu je, na neki način, pomogao da dobije ulogu u filmu "Nedelja".

Baki B3 je najpre odbio ponuđenu ulogu Džeja u pomenutom filmu, ali je prosledio Husin broj telefona kako bi on preuzeo tu ulogu.

Međutim, Alijević mu se nije zahvalio niti mu omogućio prisustvo na premijeri filma, što je razljutilo Bakija.

Husein se ipak ne ljuti zbog njegovih reči, pa je u razgovoru za medije rekao nešto više.

- Baki je moj drug i brat. On je tako odreagovao jer očito ne shvata u kakvoj sam situaciji. Tražio mi je kartu, ja nisam stigao ni da mu odgovorim. Hteo sam da mu javim da će biti za njega, međutim sve karte za premijeru su već otišle, ja ni nemam više da ih podelim, a u Banjaluci gde Baki živi, ne mogu da se nabave - započeo je Husein pa nastavio.

- Da, jeste on zaslužan što su mene pozvali, preko njega je Dedović dobio moj broj, ali Baki nije mogao da se strpi, da mu objasnim sve. Razumem zašto se ljuti, možda bih se i ja naljutio, ali smatram da je ishitreno reagovao. Ipak, ne ljutim na njega. Ponavljam, Baki je moj brat, a braća se povremeno i posvađaju - izjavio je Husa za 24 sedam.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading