Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Haris i Melina Džinović nedeljama su jedna od glavnih tema javnosti.

Oni su nakon 12 godina braka i 22 godine zajedničkog života odlučili da se razvedu, što je sve iznenadilo, s obzirom da su važili za srećan i skladan par.

Alo! je posetio butik u kom Melina prodaje svoje kreacije, ali smo tamo zatekli samo prodavačicu, koja nije želela da komentariše skandal oko Melininog razvoda, kao i njen upad u vilu na Senjaku, u kojoj žive Haris Džinović i njihova deca.

Melina Džinović

Alo

 

Međutim, komšinica koja živi u zgradi u kojoj se nalazi dizajnerkin butik otkrila nam je detalje.

- Ja nju više ne viđam ovde, nije ni pre dolazila svakodnevno, ali sam je svakako češće viđala. Tu viđam samo onu prodavačicu koja radi u butiku. Nju poznajem i jako je fina.  - otkrila nam je žena iz komšiluka, pa nastavila:

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

- Oni nemaju nameru da se sele iz ovog lokala, niti da zatvaraju firmu, barem koliko ja znam. Pročitala sam u novinama da se razvodi, evo sada i da su završili u policiji... Pretpostavljam da joj nije lako, ali bez obzira na to, planira da nastavi sa poslom. Niko ovde nije blizak sa njom, ali živimo u ovoj zgradi, njena radnja je u prizemlju, takve stvari bismo prvi saznali - rekla je komšinica za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading