danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

20: 58 Kriminolog o kretanju Dankine majke: "Ako je brisala poruke, to je..."

Kriminolog Aleksandar Stevanović otkrio je razlog zbog kog možda porodica ćuti ukoliko je u pitanju otmica. Više o tome OVDE.

19: 21 - MUP CG se oglasio 

Imaju apel za građane. MUP CG moli građane da ako imaju podatke o maloj Danki, obaveste Interpol u PG,

19:05 - Igor Jurić: Ovo je unapred planirano i smišljeno

Opet se oglasio Igor Jurić, evo šta kaže o slučaju male Danke (2), šta je rekao pročitajte OVDE

19:01 - Dankin ujak dobija pretnje

Evo šta je brat majke nestale devojčice rekao u policiji.

18: 27 - Policija sve češlja

Policija neumorno prečešljava svaki pedalj ovog naselja, pa i šumu, a vozila nekoliko puta dnevno prolaze tuda u potrazi za malenom Dankom Ilić, prenose mediji.

17: 51 - Ambasador: Očekuje se utvrđivanje da li je dete sa snimka nestala Danka Ilić

Ambasador Srbije u Austriji Marko Blagojević izjavio je danas da se očekuje identifikacija deteta sa snimka nastalog u Beču, kako bi se utvrdilo da li je to dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora za kojom se traga od 26. marta, preneo je Tanjug.

17: 50 - Srbi u Beču tragaju za nestalom devojčicom

Srbi u Beču intenzivno tragaju za malom Dankom, poručuju: "Hoćemo da pomognemo da se dete nađe živo i zdravo", prenosi Telegraf.

17: 04 - "Priča se da je Danka oteta"

Meštani sela Brestovac nedaleko od Banjskog Polja gde je nestala devojčica Danka Ilić (2) iz Bora, nadaju se da će što pre isplivati istina o njenom nestanku, šta sve oni kažu pročitajte OVDE.

15: 12 Snimak je možda lažiran?

Blažo Marković, predsednik Sindikata policijskih starešina Srbije i predsednik pokreta Nova snaga mišljenja je da je ovaj snimak lažiran, a zbog čega pročitajte OVDE

13.30 - Dankin ujak napustio policijsku stanicu

Ujak Danke Ilić napustio je policijsku stanicu, prenose mediji.

 

12.30 - Oglasio se ambasador Srbije u Beču

Ambasador je naveo da je ambasada obavestila javnost, pre svega naše državljane, o snimku devojčice koja odgovara opisu Danke Ilić, a koji je nastao u centru Beča.

09.50 - Vatrogasci će pretražiti deponiju na Starobanjskom putu

Prema informacijama koje javlja naš reporter sa lica mesta, vatrogasci će pretražiti deponiju na Starobanjskom putu, koja se nalazi nedaleko od mesta nestanka dvogodišnje Danke Ilić. 

09.16 - Policija ispred kuće u Banjskom Polju

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ispred kuće u Banjskom Polju gde je 26. marta prijavljen nestanak Danke Ilić nalaze se dva vozila policije, kao i jedno na samom početku ulice. Oni obezbeđuju mesto, ali i proveravaju svakoga od meštana koji žele da prođu pored imanja.

 

Danas nema mašina za čišćenje terena, niti su u toku druge akcije, što govori da je sa tim završeno i da je to verovatno znak da na mestu višednevne pretrage nema tragova devojčice.

07.41 - Ujak Danke Ilić o danu kada je nestala

Ujak Danke Ilić, Stefan Dragomirović, rođeni brat Ivane Ilić, ispričao je za medije detalje koji su se odigrali nekoliko minuta pre nego što je devojčica nestala.

Nastavlja se potraga oko Banjskoj polja

Helikopteri MUP-a nadletali su širu oblast mesta nestanka devojčice.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila.

MUP nastavlja operativni rad.

Istovremeno, pistraga se proširila i na Austiju, Interpol je raspisao žutu poternicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dve žene na ulici glavnog grada Austrije, pored kojih se igra devojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu devojčicu Danku Ilić, odmah obaveste srpsku ili austrijsku policiju.

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici. 

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading