Dara i Sloba
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nakon vesti da je pevač Sloba Radanović, navodno, ukrao pesmu od koleginice Dare Bubamare, sa kojom ima inače i duet, pevačica je nakon oglašavanja preduzela i mere. 

Ona je preduzela sve mere kako bi kolegi Radanoviću obrisala pesmu sa novog albuma. 

Pravda je morala da bude zadovoljena! Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana. Gde ćeš bicikom na Rusiju? - saopštila je Bubamara putem Instagrama juče, a Radanović je ubrzo uzvratio "udarac".

Dara Bubamara

Printscreen

 

Nakon što je pesma obrisana i sa Instagrama, pevač je najavio novi datum izlaska numere, kao i celog albuma, a na spisku i dalje vidimo da je tu "sporna" numera.

Moj novi album, 9 novih pesama. Još malo - najavio je Sloba, a komentari ne presraju da se nižu.

Sloba Radanović

Foto: ATA Images

 

- "Pravda je spora ali dostižna. Jedva čekamo novi album i 'spornu' pesmu koja je vrhunski i za tebe stvorena. Strpljen spašen", "Znači ipak će biti prva pesma", "Nestade pesma, samo sam je jednom poslušala u 13:30h", "Nema te sile koja pravdi može da se.suprotstavi" - samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Dara tvrdi da je Sloba prisvojio pesmu koju je za nju pisala Marina Tucaković, a koju je ona otpevala u duetu sa pevačem Željkom Nikolićem.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading