Džej
Foto: Printscreen/Printscreen

Ivan Gavrilović bio je veoma blizak sa pokojnim kolegom Džejem Ramadanovskim, a sada se prisetio jedne anegdote koja ga uvek slatko nasmeje.

Ivan Gavrilović

Foto: ATA Images

 

Naime, pevač je otkrio kako mu je Džej jednom prilikom ukrao skupoceni sat, narano, u šali, a da on to nije ni primetio.

- Džej je bio moj veliki prijatelj, putovali su puno zajedno i mislim da tu najbolje može da se vidi razlika izneđu scene tada i sada. To druženje i neke zajedničke turneje, to je nešto što se ne zaboravlja. Ogromna popularnost, ali uživo, fore i zezanja. Kada smo leteli zajedno, znali smo da se Mitar Mirić plaši letenja, pa mi Džeki namigne i kaže pred njim: „Znaš da je pao avion pre tri nedelje?“ Bilo je tu mnogo šale - prisetio se on, pa nastavio.

- Imao sam nastup u Užicu pred 10.000 ljudi gde sam pevao „200 na sat“ i dolazi Džeki, pozdravlja se sa mnom, baca mi kosku i ukrade mi sat, Roleks. Izašao je onda na binu i pitao publiku: „Volite li vašeg Ivana?„, publika u transu mu odgovara: „Da, volimo“, a on im kaže: “ On je mnogo glup čovek“, a oni svi: “ Ne, ne, ne!“ Džej vadi iz džepa sat i kaže: „Sada će da se nervira sat vremena što mu nema sata i da ga traži“! Nisam ni primetio da ga je uzeo. Imao je on te tako fore, bilo je to super - rekao je Gavrilović, pa otkrtio da će mu legendarni pevač ostati u najlepšem sećanju.

printscreen

Printscreen

 

- Pamtim ga definitivno po tim šalama i po tome što sam kod njega u klubu proveo 2-3 godine, baš smo se družili. Nismo se razdvajali, on me je upoznao sa Dorćolom. Išli smo svuda, svi su ga maksimalno poštovali. Koji god da sam imao problem, on je uvek bio za mene tu, bio je moj vetar u leđa - zaključio je Gavrilović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading