Dragana Mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da se folk zvezda Dragana Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića, tema je javnosti već danima, a brojne kolege oglasile su se i pružile podršku pevačici u ovim teškim trenucima, kako za nju, tako i za celu porodicu.

Jedna od njih je i Indira Radić, koja poznaje Draganu dugi niz godina i koju je vest zatekla.

- Iznenađena sam, došla sam iz Australije. Mnogo mi je žao, zato što sam smatrala da su Dragana i Toni jedan skladan par. Oni najbolje znaju šta je razlog, ja samo želim da budu jaki i istrajni. Nisam se čula sa Draganom, ja joj želim da budem jaka, jer je ona velika zvezda, dobar čovek i sve najbolje joj želim od srca - rekla je Indira i dodala:

Indira Radić

Foto: AtaImages

 

Svaki raskid boli. Čovek ne zna, dok se s tim ne suoči. To je bolno, i stresno. Ne volim da pričam na tu temu da evociram uspomene, zato najbolje razumem Draganu - rekla je pevačica za Kurir.

Podsetimo, komšije folk zvezde šokirane su zbog svega što se dešava trenutno u njenom životu i ističu da je Mirkovićeva trebalo da smanji posao kako bi se posvetila mužu i deci, te da je zato "Toni našao mlađu", a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading