Instagram
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre nekoliko dana pevačica Dragana Mirković izdala je zvanično saopštenje i obavestila javnost da se razvodi posle 24 godine braka.

Njen suprug Toni se tim povodom nije oglašavao, a kako sada mediji navode, on uopšte, navodno, neće razvod. Naprotiv, kako su istakli, on, navodno, čini sve da se pomiri sa pevačicom.

ŠOK OBRT! TONI IPAK HOĆE POMIRENJE SA DRAGANOM? Otkriveno šta se sve dešavalo za tri godine koliko ne žive zajedno

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, po svemu sudeći Toni izgleda ne odustaje od Dragane. Bio je na njenom koncertu u Beogradu, a na društvenim mrežama može se naći čitav niz objava od 2021. godine do danas u kojima postavlja fotografije sa Draganom, deli njene pesme, postavlja momente sa njenim kolegama i ponaša se kao da je sve u najboljem redu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

 

Krajem 2022. godine postavljao je selfije sa suprugom, a početkom 2023. je pokazao kako uživaju na  novogodišnjoj proslavi. Usledile su objave sa njenim numerama, pa postavljanje fotografija na kojima pozira u Draganinom zagrljaju, sve u toku prošle godine, iako su u tim momentima odavno bili razdvojeni i u njihovom braku ništa nije štimalo.

Sa druge strane, Dragana u poslednjim intervjuima nije govorila s puno ljubavi o Toniju kao inače:

- Kod nas nije bila stvar klasične ljubavi, koliko stvar želje za decom i porodicom. U meni je postojala ogromna praznina. Nije kao da sam imala 20 godina, pa da nisam morala da razmišljam o potomstvu, nego sam imala 32. Vapila sam za porodicom. Bitno mi je bilo da to ne bude niko iz posla. Maltene ništa o njemu nisam znala. Svidelo mi se kako razmišlja. Dopao mi se više kao čovek. Nisam se ja nešto najstrašnije zaljubila. Bitno mi je bilo da to bude nešto normalno u mom životu. Nisam htela da mi muž bude zvezda - rekla je bila za "Extra FM".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading