Petra Divac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ćerka proslavljenog košarkaša Vlade Divca, Petra Divac, u stabilnoj je vezi sa Mihajlom Veruovićem, a sada je otkrila da planira formiranje porodice. 

Petra je odrasla u skladnoj porodici, okružena pažnjom i ljubavlju kako majke i oca, tako i starije braće Luke i Matije, a roditelji su je usvojili kada je imala šest meseci.

Ona ne krije da ne razmišlja o usvajanju deteta. 

- Želim da budem roditelj, a volela bih da imam i biološku i usvojenu decu - rekla je Petra Divac.

- Nas je troje, a ja sam uvek govorila da ću imati ili dvoje ili četvoro dece. Kad god bi se Luka, Matija i ja raspravljali kad smo bili mlađi, uvek je jedno od nas ispaštalo - prisetila se uz smeh.

Instagram

Printscreen

 

- Roditelji nas nikada nisu razdvajali. Sve lekcije koje su dobili Luka i Matija, koji su stariji od mene sedam, odnosno četiri godine, dobila sam i ja. Mama je često znala da mi kaže: Pa, dobro, zašto ti moraš dužim putem? Videla si kako su oni prošli, mogla si iz toga nešto da naučiš. A ja sam joj odgovarala da sam neko ko sve mora da oseti na svojoj koži.

Ona je istakla da želi da usvoji dete.

- Usvojila bih dete, naravno. Smatram da je moje usvajanje srećna priča. Mama me je naučila da budem zahvalna što sam usvojena, odnosno što sam uvek imala porodicu - rekla je ona u emisiji kod Goce Tržan na "K1" televiziji. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading