Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Instagram

Poslednjih nedelja razvodi su postali glavna tema javnosti, a vest o rastanku Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon 24 godine braka sve je šokirala.

Glumica Jelisaveta Orašanin stavlja tačku na brak sa košarkašem Milošem Teodosićem, a dizajnerka Melina Džinović napustila je pevača Harisa Džinovića nakon 12 godina braka.

Javnost je zbunjena zbog ovih informacija koje su procurele u javnost u toku samo nekoliko nedelja, te korisnici društvenih mreža neprekidno komentarišu novonastale situacije.

Dragana Mirković

Instagram

 

- Razvode se i Dragana Mirković i Toni. Poslednji bedem vere u bračni život mi ostavljaju jedino Zorica Brunclik i Kemiš, ako se i oni razvedu, ja se onda nikada neću ni udavati - komentar je jedne javnosti nepoznate devojke.

"Da je to dobro i žavo bi imao ženu", "Ostaju Brena i Boba", "A šta je sa Brenom i Bobom?!", odgovorili su joj korisnici društvenih mreža.

Mladi ljudi često se ugledaju na muzičke zvezde koje vole, te teže da im život bude što sličniji njihovim, a u pesmama i životnim situacijama pevača neretko pronalaze nadu i uzor. Iz tog razloga veliki broj razvoda na javnoj sceni izuzetno pogađa fanove.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading