Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Mediji danima bruje o razvodu Harisa Džinovića i Meline. O tome je javno progovorio i sam pevač i potvrdio da je došlo do kraja njihove ljubavi, a malo ko se seća kako je u stvari započela njihova ljubav pre 22 godine.

Naime, o tome je svojevremeno govorio takođe pevač i nije krio koliko je bio ponosan na svoju dragu s obzirom da je toliko mlađa.

- Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: "Hajde da napravimo dete". Niko ne zna hoće li baš to biti priča za ceo život - ispričao je Haris tada, a ubrzo je sa Melinom dobio ćerku i sina koji su sada odrasli i svesni su činjenice da im se mama i tata razvode.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Haris je juče u javnost izneo nove detalje koji su doveli doi kraha njegovog braka:

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - rekao je Haris za Showbuzz.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading