Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Jelena Karleuša često na svom Instagramu iskazuje svoje mišljenje i govori o važnim temama, te je tako sada žestoko oplela po muškarcima i to u jeku razvoda njene koleginice Dragane Mirković.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme, a da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je, bre, vama muškarci k**ac? Samo znate da gledate svoju g*zicu, da pravite s**nja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, p**e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: "Koji vam je, bre, više k**ac?!"- počeka je žestoko pevačica.

- Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je k**va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače, ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite j**eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste, onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?!

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Vi više i ne j**ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne j***če jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje.

Podsetimo, Dragana Mirković posle 24 godine odlučila je da podnese papire za razvod braka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

27.03.2024 13:19

E ova milferka je baš kompetentna da o preljubama,sponzorušama i ostalim bahanalijama govori.Nisam ironičan žena sve to zna ,uveren sam, iz ličnog iskustva jer iza drugačijeg kvalifikovanog mišljema treba valjda neka diploma,fakultet!!