Mina
Foto: Printscreen/Printscreen

Mlada pevačica Mina Arizanović, poznatija kao Ariza, sinoć kod Ognjena Amidžića otkrila da je doživela traumatično iskustvo zbog influenserke Đine, ćerke Harisa i Meline Džinović.

Ta situacija se dogodila baš u vreme kada je Ariza sahranjivala svog oca.

Naime, ona je u "Amidži šou" dobila pitanje da navede jednu influenserku i jednu pevačicu koju ne gotivi, a ona je odmah izgovorila Đinino ime.

Mina

Printscreen

 

- Navedi jednu influenserku koju ne gotiviš - pitao je Ognjen.

Kada joj je preminuo otac, što je javno podelila na društvenim mrežama, Ariza je otkrila da je Đina optužila da laže kako bi privukla pažnju i dobila više lajkova, što je navuklo hejt na Arizu i od tada je počela da dobija jezive poruke, od kojih je najjezivija zapravo ta da je treba zaklati zbog toga.

- Mogu da navedem influenserku Đinu Džinović. Baš je bila jako glupa situacija, ali joj ja nikada nisam odgovorila javno na tu prozivku. Pre dve godine, kada mi je umro tata, ja sam to stavila na stori. Prozivala me je da lažem za to, za preglede, lajkove i šerove... Ako imam neki pik, to je sigurno ona - otkrila je pevačica, pa dodala:

Đina Džinović

Foto: Instagram

 

- Rekla je da lažem, da onaj ko laže da je sahranio tatu za preglede da se smiri iste sekunde. Tada je krenuo veliki hejt na mene, na svu muku, tugu i bes, masa ljudi je krenula: "Sram te bilo, lažeš da si sahranila tatu za preglede, treba te zaklati, ubiti, treba te vešati na sred Knez Mihailove", to je baš bilo gadno - s knedlom u grlu prisetila se Ariza.

Podsetimo, Đina je nedavno proslavila svoj rođendan, a kako se Melina iselila iz porodičnog doma, na njenu adresu stigao je poklon, a kako je sve to izgledalo pogledajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading