Jovana Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Jovana Joksimović jedna je od najvoljenijih TV lica publike, koja već dve decenije vodi jutarnji program.

Iako već nekoliko godina sama vodi jutarnji program, ljudi i dalje vezuju Srđana Predojevića i nju, koji su dugo bili voditeljski tandem.

- Srđan i ja smo bili tim koji je donosio fantastične rezultate. Magija koju smo nas dvoje imali, iako smo različiti... Jako smo dobar tandem i urednički i voditeljski. Žao mi je što danas ne radimo zajedno jer mislim da bismo mogli još mnogo toga da uradimo. Na televiziji smo bili onakvi kakvi jesmo i privatno. Nismo mogli da budemo nekoliko sati u ulozi nekoga. Normalni smo bili - rekla je Jovana za "K1", koja se oglasila kada je Srđan ponovo počeo da radi na "Pinku".

Vedrana i Jovana

Foto: printscreen/tvK1

 

Voditeljka ističe da se ne trudi da bude pametna tokom programa.

- Ako ja koja sam toliko obaveštena nešto ne razumem, nije me sramota da postavim pitanje, da insistiram na nečemu na čemu treba da se insistira. Nisam opasna, trudim se da izbegavam konflikte, sa mnom znaš na čemu si. To me je koštalo u životu - rekla je ona.

Podsetimo, poznata srpska voditeljka Jovana Joksimović pre posla voditeljke bila je jako uspešna u sferi sporta, verovali ili ne, a više o tome pročitajte ovde .

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading