Anica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularni glumac Lazar Ristovski, nakon razvoda od svoje dugogdišnje supruge Danice Ristovski, uplovio je u emotivnu vezu sa Anicom Lazić.

Vest o njihovoj ljubavi, napravila je pravu pometnju i izazvala lavinu komentara, jer nikome nije bilo jasno kako je ovaj sedamdesetogodišnjak uplovo u ljubavnu romansu sa skoro 40 godina mlađom Anicom.

Naime, Anica je u poslednje vreme veoma aktivna na svom Instagram nalogu, a sada se uslikala na plaži i svi pogledi su bili uprti u nju.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste da  je na sebi imala beli, jednodelni kupaći kostim, pozirala je na vrelom pesku, a osmeh nije skidala. 

 

 

- 18 sati putovanja, 2 aviona, 1 hidroavion, i svaki put kad sednem na ovaj pesak pomislim: "Vredelo je", napisala je Anica u opisu.

Podsetimo, Anica Lazić, koja je u emotivnoj vezi sa četiri decenije starijim kolegom, Lazarom Ristovskim, progovorila je o ljubavi i odnosu sa glumcem, a više o tome pročitajte ovde. 

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jan

26.03.2024 18:50

Lepo, a mladoženja? Ima li i on bele kupaće gaće? Dajte i njegovu sliku ili još bolje, zaljubljeni par na vrelom pesku... vredelo bi.

Branislava

26.03.2024 19:57

O ljubavi progovorila??? Smesno 😂