Lazar Ristovski
Foto: Printscreen/Instagram

Popularni glumac Lazar Ristovski, nakon razvoda od svoje dugogdišnje supruge Danice Ristovski, uplovio je u emotivnu vezu sa Anicom Lazić.

Vest o njihovoj ljubavi, napravila je pravu pometnju i izazvala lavinu komentara, jer nikome nije bilo jasno kako je ovaj sedamdesetogodišnjak uplovo u ljubavnu romansu sa skoro 40 godina mlađom Anicom.

Anica

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Lazar i Danica su bili u braku četiri decenije, a kruna njihove ljubavi su dvojica sinova.

Da ih komentari ne pogađaju, govore i fotografije i snimci koje je Anica na svom Instagram nalogu obvjavljuje svakodnevno, a u mnogim razgovorima ona i neretko priča o zajedničkom životu, njihovoj ljubavi i venčanju.

Anica je ovog puta na gore pomentuoj mreži, priznala kako je sve počelo, objavivši fotku, na kojoj je pisalo na engleskom jeziku.

anica

Anica Lazić, printscreen Instagram

 

- Sve je počelo sa poljupcem.

Mnogi su odmah počeli da nagađaju, da je upravo tako i otpočela njihova ljubav, poljubcem.

Sve u svemu, javnost nastavlja da prati život zaljubljenog para, za koji se tvrdi da je već otpočeo zajednički život u predivnom stančiću.

Podsetimo, Anica je u Italiji  diplomirala psihologiju, te je otkrila otkud u svetu glume.

- Ja sam se oduvek bavila glumom i to mi je najveća ljubav ali itekako volim i psihologiju, ponosna sam na sebe što sam taj pretežal fakultet baš završila u Italiji, mada mi je oduvek velika želja bila da se vratim u svoju zemlju tako da sam ovde spojila lepo i korisno, sada se bavim i psihologijom i glumom ujedno - navela je u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading