Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na 12 godina dug brak, nakon 22 godine zajedničkog života.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Poznati par nedeljama unazad je jedna od glavnih tema u medijima, a sada je Harisov kolega Aco Pejović prokomentarisao situaciju u kojoj je njegov prijatelj. 

On je istakao da mu je izuzetno žao zbog rastanka Harisa i Meline, kao i da se često čuje sa kolegom.

- Ne bih ulazio u tu priču, ja jako volim i njega i Melinu. Njih dvoje najbolje znaju šta je između njih, žao mi je i uvek sam tužan kad čujem da moji dragi prijatelji imaju takve situacije i doživljavaju takve stvari, ja se nadam i bogu se molim da će se to sve srediti, imaju porodicu, divnu decu i njih dvoje su divni ljudi i on i ona. Niti sam čačkao, niti sam ulazio, okrenem Harisa često, pitam kako si, jesi li dobro u smislu svirki, nevezano, nisam ga nikada zvao da ga pitam o razvodu, niti hoću, ako on oseti potrebu da priča, pričaće. Dajem punu podršku i njoj i njemu - rekao je Pejović za "Tv E".

Aco Pejović

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Haris Džinović je za Alo! govorio o razvodu braka.

- Ne razumem zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces i razvod. Kako sam već rekao, nisam ja ostavio nju već je ona ostavila mene, pa treba sa njom da razgovarate o detaljima jer ih ona zna. To što sam rekao da prevareni muž uvek poslednji sazna, to je stara izreka koja nije bezveze izmišljena.  Sigurno se desilo nekom mužu da je zadnji saznao za prevaru, pa je to možda i krenulo od njega -  rekao je pevač koji je u muzici našao način da prebrodi bračni krah. 

- Nisam ljut zbog naslova i vesti niti toga što je medijima zanimljiv moj razvod. Nekoliko puta - Nije lako kada vam se rastavi porodica, ali iz svake bitke moraš da izađes jači i nastaviš dalje. Živ sam i zdrav, pa mogu slobodno da kažem da razvodom nisam izgubio ama baš ništa. Muzika i nastupi su velika potpora u svim težim životnim momentima, jedna velika inspiracija. Šta čoveku treba više od toga da ga zovu da peva, da mu se raduju i vole njegove pesme - naveo je Haris, te istakao da razume zbog čega je njegov razvod izazvao veliku pažnju u javnosti. 

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Više puta sam rekao da dobra vest nije dobra vest već je loša vest zapravo dobra. Poznat sam, a i gospođica je polupoznata, tako da je normalno što se javnost zanima - priznao je Džinović koji još uvek ne razmišlja o novoj ljubavi. 

- Nimalo mi nije teško, ali nisam spreman za novu ljubav. Principijalno nisam spreman da ulazim u nešto novo u ovom trenutku. Trenutno se radujem proleću jer posle proleća dolazi leto, a leto su more i teniski tereni na otvorenom - zaključio je Haris za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading