ZORICA I KEMIŠ PRAVE SVADBU! Pevačica isplanirala sve, ceremonija će se održati na poseban datum!
Printscreen

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a uskoro će proslaviti 40 godina braka. 

Ona se 1985. godine udala za poznatog harmonikaša, i od tada su nerazdvojni - gotovo da nema gradskog događaja na kom se ne pojavljuju zajedno.

Pevačiča je sada istakla da još uvek razmišlja na koji način da iznenadi supruga za godišnjicu braka, koja je 15. aprila. Ona je sve iznenadila priznanjem da namerava da napravi svadbu u znak četiri decenije ljubavi sa harmonikašem. 

Rođendan Ace Sofronijevića

Foto: Ataimages

 

- Nisam osmislila još kako tačno da ga obradujem. Pravićemo feštu. Svadbu ! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u pet po podne, a ja sam se u pola tri te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji - zaključila je Zorica ta "Grand". 

Podsetimo, pre nego što su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav davne 1985. godine, oboje su imali propale brakove iza sebe. Kemiš jedan, a Zorica dva.

Iz prethodna dva braka Brunclikova ima troje dece, dok Aranđelović ima dvoje.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading