Sofija, Jelena, Duško
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/TvPink

Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, mlada Sofija Šašić, progovorila je o spajanju sa fudbalerom Duškom Tošićem i aferi o kojoj je brujao region.

Ona je otkrila i kako je to sve uticalo na njen život, šta je zapravo istina, a potom priznala i koliko je to poremetilo njen odnos sa njegovom, još uvek zakonitom suprugom, pop divom Jelenom Karleušom.

Sofija

Preentscreen

 

Sofija je priznala da se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, a potom otkrila da se Jelena distancirala, iako su razmenile nekoliko poruka od tada.

- Imamo zajedničkih prijatelja i zadesili smo se u društvu, što ja kažem, na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - započela je Sofija i priznala u kakvim je sada odnosima sa Duškom:

- Sretnemo se, dobri smo i to sve, ali ne bih volela nikome tako nešto, da je u mojim godinama, a on u njegovim i da je oženjen i da ima dvoje dece, a ja, kako bih ti rekla, devojka pred kojom je život.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Šašićeva se dotakla i Jelene.

- Ne znam što se naljutila, mogu da pretpostavim, nikada nismo imale priliku da pričamo o tome, nismo se čak ni srele od tada. Nije me kontaktirala, razmenile smo par poruka i to je bilo to i posle toga postoji stvarno ta neka distanca, jer se nadam da će to proći, imamo mnogo poznanika, i frizera i ne bih volela da budemo u subkou zbog takve budalaštine. To jeste obeležio jedan period, čak su prenosili i strani mediji, hrvatski, bosanski, crnogorski - objasnila je Sofija, pa dodala:

- Ne znam, ja se iskreno nadam da ona nije poverovala u to. Šta da se radi... - bila je iskrena Sofija za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading