Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića šokirao je javnost s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, a kako je Alo! ekskluzivno pisao, odluka o okončanju braka usledila je nakon višemesečnog neslaganja.

Ni košarkaš, a ni glumica nisu se oglašavali ovim povodom, a javnost prati svaki njihov korak. 

Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala je krah braka poznatog para. Ona se prisetila Jelisavete dok je bila u vezi sa Vukom Kostićem, a ne krije da joj je njena udaja za Teodosića bila iznenađujuća.  

- To mi je bilo iznenađujuće. Delovali su kao lep i skladan par, bar meni. Poznajem Jelisavetu, nekoliko puta sam je srela u zgradi na Dorćolu, jer sam živela kod brata, dok je ona živela sa Vukom Kostićem. To je stvarno bila ljubav do groba, tako da me je šokiralo kad je njega ostavila i udala se za Teodosića. Ko zna šta je tu presudilo, možda i novčano stanje, jer je Miloš mnogo bogatiji od Vuka. Stabilniji je kao partner i ona je verovatno tu više gledala materijalno, kao što svaka pametna žena gleda kada ulazi u brak - rekla je Jeremićeva, pa se dotakla i navoda o prevari: 

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

- Do prevara dolazi jer se partneri ne razvedu na vreme. Ne možemo ni njoj suditi, možda je Teodosić bio odsutan zbog košarke, žena ima sek*ualne potrebe. Čim ne ispunjavaš bračne dužnosti odmah se razvodite, pa to su biološke potrebe. Jelisaveta je mlada žena, ako ovog nema kod kuće, ona mora da se snađe. E sad, ako je to što se šuška da je prevara, ako je mislila da može da se snađe, a da se ne razvede, pa je shvatila da je to nemoguće, jer se sve sazna - zaključila je Jovana za "Star". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading