Jelisaveta
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića šokirao je javnost s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, a kako je Alo! ekskluzivno pisao, odluka o okončanju braka usledila je nakon višemesečnog neslaganja.

Jelisaveta bez brusa

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumica je sada iznenadila objavom na Instagram profilu.

Naime, ona je podelila fotografiju starog modela fiksnog telefona sa podignutom slušalicom.

 

- Kako smo blokirali ljude u osamdesetim - pisalo je u opisu na engleskom jeziku.

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, o detaljima iz njihovog braka priča se i piše gotovo svakodnevno, a sada su se pojavili novi, koji otkrivaju kako zapravo oni funkcionišu u svoja četiri zida.

- Malo je čudno sve to u vezi s razvodom Jelisavete i Miloša. Oni žive u istom stanu, ali spavaju u različitim krevetima. Trude se da pred decom i rodbinom održe sliku skladnog bračnog para iako su na ozbiljnom bračnom raskršću. Nikome ne pričaju za razvod, čak ni bliskim ljudima. Sve čuvaju pod velom tajne. Nesuglasice u braku se dešavaju, ali da je sve kako treba, sigurno bi se javno oglasili ili preko advokata objavili saopštenje. Zato izbegavaju da se javljaju kolegama na telefon da slučajno neko ne bi proširio informacije dalje. Ona odlazi kod svojih na Dorćol, funkcionišu dobro, a kako će se ova njihova priča završiti, ostaje nam da vidimo - završava izvor blizak paru za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading