Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Melina i Haris Džinović stavili su tačku na svoju ljubav nakon 22 godine zajedničkog života i 12 godina braka.

Njihova ćerka Đina svojevremeno je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz mlađih dana, te pokazala koliko su njeni roditelji nekada bili srećni i zaljubljeni.

Naime, Haris i Melina započeli su emotivnu vezu 2002. godine, a s obzirom da je pevač stariji od nje čak tri decenije, njihova ljubav mnoge je intrigirala. Ipak, ako je suditi po fotografijama koje su nastale pre skoro dve decenije, razlika u godinama im ni malo nije smetala. 

Đina je na svom Instagram nalogu podelila fotografije roditelja iz perioda kada su počeli da se zabavljaju, a na njima se vidi da je Melina dosta drugačije izgledala.

Ispod fotografije nizali su se komentari: "Kako su samo srećni zajedno", "Zaljubljeni do ušiju", "Bože, koliko je Melina lepa žena", "Vidi se da su se voleli"...

Podsetimo, Haris je za Alo! progovorio o detaljima kraha nekada idilične bračne zajednice.

- Ne razumem zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces i razvod. Kako sam već rekao, nisam ja ostavio nju već je ona ostavila mene, pa treba sa njom da razgovarate o detaljima jer ih ona zna. To što sam rekao da prevareni muž uvek poslednji sazna, to je stara izreka koja nije bezveze izmišljena.  Sigurno se desilo nekom mužu da je zadnji saznao za prevaru, pa je to možda i krenulo od njega -  rekao je pevač koji je u muzici našao način da prebrodi bračni krah. 

- Nisam ljut zbog naslova i vesti niti toga što je medijima zanimljiv moj razvod. Nekoliko puta - Nije lako kada vam se rastavi porodica, ali iz svake bitke moraš da izađes jači i nastaviš dalje. Živ sam i zdrav, pa mogu slobodno da kažem da razvodom nisam izgubio ama baš ništa. Muzika i nastupi su velika potpora u svim težim životnim momentima, jedna velika inspiracija. Šta čoveku treba više od toga da ga zovu da peva, da mu se raduju i vole njegove pesme - naveo je Haris, te istakao da razume zbog čega je njegov razvod izazvao veliku pažnju u javnosti. 

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- Više puta sam rekao da dobra vest nije dobra vest već je loša vest zapravo dobra. Poznat sam, a i gospođica je polupoznata, tako da je normalno što se javnost zanima - priznao je Džinović koji još uvek ne razmišlja o novoj ljubavi. 

- Nimalo mi nije teško, ali nisam spreman za novu ljubav. Principijalno nisam spreman da ulazim u nešto novo u ovom trenutku. Trenutno se radujem proleću jer posle proleća dolazi leto, a leto su more i teniski tereni na otvorenom - zaključio je Haris za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading