Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Jeremić, napravila je haos ovog jutra u emisiji koju vodi, kada je primetila jedan detalj. 

Voditeljka je bila ljuta jer se neko fotografisao u govornici koja je deo scenografije i koju je, prema njenim rečima, sama osmislila. 

Jovana je naglasila u emisiji da će neko morati da odgovara za to. 

- Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program. Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja - besnela je Jeremićka u Jutarnjem, izazvavši pravi skandal.

Jovana i Dragan

Instagram

 

 

Podsetimo, Jovana je nedavno ugostila pevačicu Elektru Elit, koja je napravila šaljivu situaciju, pa ceo snimak podelila na društvenim mrežama. 

- E, kaži Jovana... Aha, sutra ne možeš da vodiš? Ništa, menjam te ja, ljubavi. Opušteno! Hajde, na vezi smo... Ljubim te - rekla je Elektra u navodnom razgovoru sa popularnom voditeljkom, te joj poželela da uživa svojim partnerom, biznismenom i vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem, dok je ona menja na ružičastoj televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading