Ana
Foto: Alo/foto:ilustracija

Ana Nikolić nedavno je objavila prepiske sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, koje jasno prikazuju kako njihov loš odnos, tako i reperove pretnje da će pevačica zajedničku ćerku viđati samo u Centru za socijalni rad.

Rastine komšije rekle su za domaće medije da on često boravi kod kuće, te da kada je sa ćerkicom, vreme provode tako što je izvodi u šetnju, vodi u vrtić. Ističu takođe da Anu nisu dugo videli, pa pretpostavljaju da se oko deteta dogovaraju preko trećeg lica. 

- Ono što sam ja do sada videla je da je Stefan posvećen otac. Ispratila sam malo u novinama svađu između njega i Ane, ali koliko se sećam, nije ovo prvi put da se natežu preko medija. Dete bi trebalo da ima oba roditelja, to je u većini slučaja ispravna opcija, naravno ako jednako brinu... Čini se da dete trpi zbog njih - prokomentarisala je jedna baka iz susedstva.

- Viđala sam ih dok šetaju ili odlaze u vrtić.Tara je mnogo slatko dete, liči na tatu moram priznati. Nadam se da ima srećno detinjstvo- zaključila je ona. 

Rasta i Tara

Foto: Printscreen/instagram

 

Jedan komšija upitan je za Anu Nikolić, pa mu je trebalo vremena da se priseti kada ju je video.  

- Verujte, toliko je dugo nisam video, da sam i zaboravio kako izgleda. Mislim da se ni Rasta ne nalazi sa njom zbog deteta, već da mu vozač obavlja sve neophodne poslove. Nije ona zalazila ovde duži vremenski period - rekao je komšija i dodao:

- Greota zbog deteta da ne mogu da se slože oko nekih stvari. Mislim da njemu dosta pomaže i njegova devojka, deluje mi da Tari prija njeno društvo, kada ih vidim zajedno - zaključio je komšija. 

Neki susedi su pak komentarisali da ga retko viđaju, te da kada prođe obično bude u kolima. 

- Koliko sam ispratila, kada mu ćerka nije tu, voli duže da spava, pa izađe iz stana tek popodne. Nekada ga samo po automobilu prepoznamo - rekla je komšinica za Blic. 

Podsetimo, Ana je nedavno uslikana ispred zgrade Centra za socijalni rad na Voždovcu. Kako se može pretpostaviti, Ana i Rasta uz pomoć nadležnih organa pokušavaju da pronađu najbolje rešenje za dete, prenosi Paparazzo lov, a detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading