Ana Nikolić
Foto: Printscreen/Printscreen/PaparazzoLov

 

 

Pevačica Ana Nikolić u centru je medijskog skandala otkad je objavila prepisku sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom u kojima reper naglašava kako će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom Tarom.

Pevačica se tim povodom oglasila za medije i istakla da se ne boji da će izgubiti staratljstvo koje joj je sud dodelio, a sada je, nakon burnih svađa sa bivšim suprugom, uhvaćena ispred Centra za socijalni rad.

Nedeljama unazad spekulisalo se o tome gde trenutno boravi njihova naslednica, a ako je suditi po snimku, Tara je bila kod majke u stanu, a potom je Rastin vozač došao po nju i odveo je kod oca.

Ana je nakon toga otišla u zgradu Centra za socijalni rad na Voždovcu. Kako se po snimku može pretpostaviti, Ana i Rasta uz pomoć nadležnih organa pokušavaju da pronađu najbolje rešenje za dete.

Nakon Centra za socijalni rad, Ana je obavljala svakodnevne obaveze. Posetila je obližnju menjačnicu, banku, a usput obavila i kupovinu namirnica.

Sa druge strane, Rasta je za to vreme provodio kvalitetno vreme sa Tarom, te su otišli zajedno u njegov studio, a potom su sa njegovom majkom i emotivnom partnerkom otišli na ručak.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading