Ivana Peters
Foto: Alo/Foto: alo.rs

Popularna pevačica i bivša članica muzičke grupe "Tap 011" koja je nekad harala muzičkom scenom, Ivana Peters, godinama je muku mučila sa kilogramima, a zbog zdravstvenog problema, bila je prinuđena da smrša.

Ivana je posle operacije žuči, bila prinuđena da svoj život promeni iz korena, a upravo tim novim zdravim životnim navikama, uspela je da za vrlo kratko vreme oslabi 15 kilograma.

Ivana Peters

Foto: alo.rs

 

Promena je bila i više nego vidna, a ona je jednom prilikom, govorila o tome.

- Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala.Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani. Ništa nisam mogla da jedem.Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto- priznaje ona, pa dodaje da je caka bila u malim promenama:

- Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo - objasnila je svojevremeno.

Njena najnovija fotografija na društvenoj mreži Instagram, pokupila je pregršt sviđanja i komentara, na račun njenog izgleda, a kako smo mogli da vidimo ona je uspela da vrati svoju devojačku liniju sa početka karijere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Podsetimo, Ivana je svojevremeno doživela srčani udar od koga se dugo oporavljala.

Dok sam bila bolesna, pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej?", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža - rekla je jednom prilikom Ivana za magazin „Hello”.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading