Prva TV
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Voditelj Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju "150 minuta" na Prvoj televiziji, a krajem prošle godine oprostio se od gledalačke publike. 

Ono što većina pamti jeste njegova spontanost, a u jednoj od emisija došlo je i do zanimljive situacije između njega i nutricioniste kojeg je tada ugostio.

Naime, on je tada u emisiju došao sa žvakom, a Panteliću to nije promaklo, već je odmah i reagovao.  

Prva TV

Foto: printscreen/TikTok

 

- Prvo da ti kažem, nepristojno je doći u televizijski studio i još žvaćeš žvaku. Nije u redu. Kako bi bilo da ja to radim? - rekao je voditelj, pa upozorio gosta: 

- Nemoj da gutaš sada, da ti se ne zalepe creva. Ili si to namerno uradio, jer želiš da skreneš i nama i gledaocima pažnju na nešto oko žvake? - upitao je Dejan nutricionistu, kojem je to bila i ideja. 

Voditelj je nakon toga ustao, doneo papir gostu kako bi bacio žvaku i rekao: 

- Nemoj da mi preživaš ovde u studiju - rekao je Dejan, što je mnoge nasmejalo. 

Nutricionista je nakon toga govorio o karakteristikama žvake i razlozima zbog čega se najčešće koriste, a situacija je bila kranje zanimljiva, čak je i nasmejala mnoge gledaoce koji su tada pratili pomenutu emisiju. 

Podsetimo, mnogo se spekulisalo o Dejanovom daljem televizijskom angažovanju, a nakon nekog vremena saznalo se da je novo zanimanje pronašao takođe na televiziji i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading