MNOGE POTRESAO PRIZOR! Ovako Deki Pantelić izgleda nakon rizične i teške operacije, a oni su mu podrška (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Mnoge interesuje koliko se izgled Dejana Pantelića izmenio nakon povlačenja sa televizije.

Početkom godine jedan od mnogima omiljenih voditelja i zasigurno najprepoznatljivije lice sa TV ekrana, Dejan Pantelić oprostio se od verne publike i poručio da stavlja tačku na svoju višedecenijsku televizijsku karijeru.

Ova vest koju je u lajvu saopštio rastužila je tada mnoge koji su navikli da uz Dekijev osmeh provedu kvalitetnih dva i po sata, međutim on je naglasio da se povlači sa posla ispred kamera, ali ne i poslom iza nje.

MNOGE POTRESAO PRIZOR! Ovako Deki Pantelić izgleda nakon rizične i teške operacije, a oni su mu podrška (FOTO)

Foto: Ataimages

 

- Radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je Pantelić koji je, kako je svima poznato prethodnih godina imao velikih zdravstvenih problema.

Naime, 2012. godine voditelju su ustanovili kancer na krajnicima, zatim je usledilo i nekoliko godina lečenja, a u martu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio je u bolnici gde je bio i hitno operisan.

Oporavak je prošao u najboljem redu, a danas, nakon mukotrpne borbe, njegovo zdravstveno stanje je stabilno, međutim kako više nije svakodnevno na malim ekranima, mnoge interesuje da li se izgled Dejana Pantelića nakon svih izazova promenio, prenosi Story.

Budući da je aktivan na društvenim mrežama, prilika da to saznaju ukazala se svima koji ga prate na "Instagramu", a fotografija koju je objavio izazvala je predivne reakcije.

Deki je naime pozirao u društvu svojih najmilijih, a osmeh sa lica nije skidao, te bi se reklo da je i te kako zadovoljan i da se odlično oseća.

Deki Pantelić sa porodicom

Printscreen

 

Osim što je izgubio na kilaži, izgled Dejana Pantelića nakon napuštanja medija nije se drastično izmenio, a svi oni koji brinu za njegovo zdravlje mogu da odahnu.

Nedaće sa kojima se suočio nisu ga slomile, a vedar duh i pozitivna energija kojima zrači vidne su i putem fotografija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading