Mili
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

U „Zvezdama Granda“ nastao je opšti haos kada se Aleksandar Milić Mili pobunio zbog nepravde, pa je ušao u žestok sukob sa Draganom Kojićem Kebom. 

Mili ponovo nije mogao da se iskontroliše kada neko od kolega nije dao glas njegovoj kandidatkinji, te je Kebi vrlo ljutito postavio pitanje.

- Ako ovo nije Zvezda Granda, brate šta ti radiš ovde? Nemaš dovoljno mozga da bi me prekinuo - ljuto je pričao Mili, dok se Keba sve vreme pravdao.

Mili

Printscreen/Zvezde Granda

 

Viki Miljković ponovo je u njenom stilu želela da isprovocira nekoga od ostalih članova žirija, te je nakon Milija i ona postavila jedno pitanje, koje je čak mnoge nasmejalo.

- U onom tvom kokošinjcu kokoške više nisu aktivne, samo pevci, šta je ovo? - upitala je Viki.

Mili

Printscreen/Zvezde Granda

 

Keba je nastavio sitnim provokacijama, a zatim se Mili ponovo do te mere iznervirao da je ustao sa svoje stolice i prišao mu dok je njegovo obraćanje delovalo vidno uznemireno.

- To je primitivan način obraćanja, ne smeš da se dereš, da prekidaš nekog i nemaš nikakav argument - pričao je Mili.

Dragan Stojković Bosanac takođe je iz nekog razloga bio nervozan i uznemiren, te je u jednom momentu postavio provokativno pitanje Saši Popoviću.

- Šta ti pričaš o sevdalinci, kad si ti Sremac i nikad nisi čuo za to? - pitao je Bosanac, dok je Popović pokušavao nešto da kaže.

Za razliku od njih, Snežana Đurišić unela je pozitivne atmosfere u studio onog trenutka kada je ustala i zapevala numeru Šabana Šaulića „Maro dušo“.

- Maro, dušo, voleću te ja. Pa neka umrem tu na tvojim rukama… - pevala je Sneža, dok se Marija Šerifović sve vreme smeškala i veselila.

Grand 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading