NAŠ GLUMAC ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Dobio sam mononukleozu i to me je odvojilo od najveće ljubavi...
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Miodrag Dragičević nedadvno je otvoreno govorio o glumi, porodici, ali i odnosu sa sestrom, poznatom glumicom, Tamarom Dragičević.

On je sada otkrio da mu je najveća ljubav bila košarka, ali napravio pauzu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Dobio sam mononukleozu i to me je sedam meseci odvojilo od moje najveće ljubavi - košarke. U tom trenutku sam samo išao na časove i to je sve, prestao sam da treniram. Tada sam gledao mnogo filmova i serija, obožavao sam Denzela Vošingtona i želeo sam da se bavim glumom - rekao je Miodrag i otkrio kako su reagovali njegova sestra Tamara i njen suprug Petar Benčina reagovali na njegovu odluku da se upusti u glumu:

NAŠ GLUMAC ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Dobio sam mononukleozu i to me je odvojilo od najveće ljubavi...

Tanjug/ Zoran Žestić

 

- Zet Petar Benčina mi je bio prvi učitelj, sestra Tamara i mama su me podržale, a tata je malo bio protiv toga, ali ja sam na kraju uspeo. Tamara mi je rekla da je gluma vojnički rad, da je to naporno školovanje i da ni najmanje nije lako. Gluma je sve samo nije gluma, možda je trebalo da se promeni to ime.

- Na početku moja karijere me niko nije oslovljavao imenom, nego su me zvali Tamarin brat. Nikada se nisam obazirao na negativne komentare jer nisam želeo da me to sputava. Bilo je priča da je Tamara zapravo našla vezu da se upišem na FDU - rekao je Miodrag o svojim glumačkim počecima, a onda otkrio kako je potrošio prvi zarađeni novac:

Miodrag i ćerka

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prvi honorar sam potrošio na plejstejšn. Volim igrice. Imam volan kod kuće jer obožavam trke.

Podsetimo, Miodrag Dragičević prepoznatljiv je po ožiljku koji ima na licu, a iako je već dugo u javnosti, malo ko zna kako ga je "zaradio", a o tome pročitajte ovde. 

Blic

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading