BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA ŽIVI U SEOSKOJ IDILI Uzgaja voće i povrće i uživa daleko od grada, zavirite na njeno imanje
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj Jovan Memedović iza sebe ima brak sa Mirjanom, koja je nakon razvoda 20214. godine oazu mira pronašla daleko od beogradske gužve i buke.

Mirjana poseduje imanje u selu Prigrevica pored Apatina, koji je uredila po svojoj meri.

Ako je suditi po fotografijama koje redovno obravljuje na društvenoj mreži Instagram, Jovanova bivša supruga zaljubljenik je u prirodu, te je njeno imanje puno zelenila, voća i povrća.

Njen dom je u tipičnom vojvođanskom stilu, dok su na prozorima šerpe sa tufnama, bundevama i cvećem.

Inače, Jovan i Mirjana upoznali su se 1992. godine u jednom rekreativnom centru, nakon samo godinu dana su uplovili u bračne vode.

Razveli su se posle 12 godina braka, a kruna njihove ljubavi su deca Maša i Uroš.

Memedovićeva porodica nikada se nije medijski eksponirala, a kako su bivši supružnici tvrdili, rastali su se bez grubih reči, te među njima ni danas nema zle krvi.

Voditelj je tada snimao svoju autorsku emisiju, pa je najveći deo godine boravio u džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. 

Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading