Mile Kitić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Proslavljeni folk pevač, Mile Kitić, uživa u skladnom braku sa pevačicom Martom Savić, a kruna njihove ljubavi je ćerka Elena Kitić.

Iako je danas porodični čovek, sa vanvremnskim hitovima i bogatom karijerom, jednom prilikom je progovorio otvoreno o svojoj prošlosti, kao i prvom intimnom odnosu koji je imao, a detalji priče koje je ispričao su doslovno zgranuli mnoge.

- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love- rekao je Kitić jednom prilikom za Novu.

Marta i Mile

Foto: Alo.rs

 

Kitić nikada nije skrivao da je imao ljubavnice tokom života, te da je i nakon što se oženio ima dosta žena.

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam - rekao je Kitić.

MIle je otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

- Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice - rekao je on u emisiji "Premijera".

Podsetimo, popularni folker našao se u centru medijskog skandala zbog nezvaničnih informacija da je upravo on biološki otac starlete Mace Diskrecije.

Ova šuškanja pokrenula je starletina majka tvrdnjama da je ćerku dobila sa jednim oženjenim pevačom koji joj je po saznanju da je u drugom stanju, dao pare da prekine trudnoću, što je ona odbila.
 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading