Saša Popović pozeleneo od besa
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, pokrenuo je mnoge pevačke karijere, ali isto tako, ima i onih koji su se našli na putu koji ih je odveo van ove produkcijske kuće.

Saša Popović

Printscreen

 

U ranim sezonama takmičenja "Zvezde Granda", mnogi danas poznati pevači su se pojavljivali, ali postoje i oni čija je karijera zastala nakon što su napustili ovaj šou.

Jedan od takvih je pevač Renato Henc, koji je bio finalist treće sezone ovog takmičenja. Tokom nekoliko godina, snimao je pesme za diskografsku kuću "Granda" i nastupao kao njen član, ali se dogodio preokret.

Henc je izbačen iz "Granda" zbog kršenja osnovnih stavki svog ugovora s njima, iako su mnogi očekivali da će njegova karijera nastaviti uspešno kao što je počela.

SAŠA POPOVIĆ OVOG PEVAČA IZBACIO IZ GRANDA! Prekršio glavno pravilo ugovora, radio im iza leđa

Foto: Youtube/Printscreen

 

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato izbačen iz "Grand" produkcije. Sam pevač je priznao da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.

Pevač je priznao da se nije pridržavao ugovora.

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)

 

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

On je pre nekoliko godina istakao da je na njemu bio veliki pritisak sa kojim nije mogao da se nosi.

- Jednostavno nisam sebe više video tamo i morao sam da izađem. To je bio veliki pritisak, direktor produkcije je imao 20 posto uvida u ono što on radi, a 20 u ono šta mi radimo. Nije imao uvid kako mi prolazimo na terenu, da li se novac zaista donosi u produkciju itd. Svašta se tamo izdešavalo što meni nije prijalo, nastavili smo svako svojim putem i eto - ispričao je Henc.

Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading