Anabela Atijas
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Anabela Atijas, pevačica i baka, često dobija komplimente na račun svog izgleda, ali ona ne smatra da je njena pojava besprekorna.

- Da budem iskrena, uopšte ne izgledam savršeno. Imam ja mnogo mana, ali imam i skoro 50 godina i ja sam mnogo zadovoljna u svojoj koži. Toliko truda koliko ja mogu i troje dece, i evo sad dvoje unučića - rekla je Anabela i objasnila kako postiže svoju vitku figuru.

Anabela Atijas na proslavi magazina

Printscreen

 

- Stvarno dva puta nedeljno istreniram muški, ali najviše zbog svog zdravlja. Moram da naglasim da mi je prioritet da sam ja zdrava, da me ne boli ništa. Jer ja kada ne treniram, mene sve počne da boli. Verujte mi - istakla je pevačica.

- Između ostalog ja na trening dođem sva usplahirena. Posle toga, možeš da radiš sa mnom šta hoćeš. Stvarno mi je cilj da budem zdrava i da me ništa ne muči i ne maltretira. A, ovo ostalo, imam ja uvek nekog viška i baš me briga - ispričala je Anabela.

Ishrana 

- Nisam plaćena milione da bih izgledala savršeno, niti postoji cena da ja ne jedem ono što volim. Boga mi, ja volim da jedem. Znaš kako ja jedem sladoled? Porodično pakovanje i do kraja - zaključila je Anabela za Grand. 

Podsetimo, Anebala je nedavno emotivnim video klipo čestitala Luni rođendan, a više o tome pročitajte ovde

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading