Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Voditeljka Pinka, Jovana Jeremić, obratila se vernicima danas, na dan početka velikog Uskršnjeg posta, moćnom porukom.

Poznato je da je Jovana velika vernica i da poštuje običaje, pa je tako bilo i ovoga puta, kada je pratiocima poželela jaku volju i istrajnost.

- Sutra, 18. marta, počinje veliki Vaskršnji post koji traje skoro 2 meseca. Želim Vam jaku volju, istrajnost i veru. Da vaskrsne dobro i da naši životi vaskrsnu na bolje od ovog Vaskrsa! - poručila je Jovana na društvenoj mreži Instagram.

Jovana Jeremić

Foto: Instagram

 

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić neretko šokira javnost svojim postupcima i neretko zauzima stav po pitanju mnogih životnih situacija i događaja. 

Naime, kontroverzna voditeljka se oglasila putem Instagrama gde je napisala par redova vezano za poklon za 8. mart.

- Šta ženi kupiti za 8. mart? Pitaju me mnogi. Muškarci zapamtite: Koja god da je žena, koliko god da je uspešna, čime god da se bavi, nikada nećete pogrešiti ukoliko kupite: nakit, parfem, cipele ili tašnu. Tako da, cveće zaboravite za bilo koju ženu, cveće uvene i baci se u kantu. Tako da na cveće zaboravite, bolje je i svilene čarape, nego cveće, za ženu je korisnije - napisala je voditeljka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

18.03.2024 15:54

Jeremićka miči ye sa televizije dosadnasi nepodnosimte više idi na ulicu tamo ti je mesto jer si bruka i sramota za televiziju