Jovana i Dragan
Foto: Privatna arhiva/Instagram

Nakon što je zvanično potvrđeno da će Ivan Ivanović od jeseni biti deo druge televizije, te da će osim emisije po kojoj je prepoznatljiv, voditi još neke formate, oglasila se i Jovana Jeremić.

Naime, voditeljka Jutarnjeg programa na Tv Pink transfer kolege Ivanovića prokomentarisala je u svom stilu i sve to objavila na svom Instagramu. Dakle, kao i obično . transparentno i bez zadrške simulirajući navodni telefonski razgovor sa Ivanom:

Joj, Ivane Ivanoviću, pa ti gledaš emisiju? Ooo Ivanoviću, od kad ti to ustaješ ovako rano? Nema, promenio si televiziju, mora da se radi, a? Nema više spavanja do 12! Pa dobro, čovek se uči dok je živ. Šta treba? - rekla je Jovana, a onda je iskarikirala da ju je Ivan pozvao da gostuje kod njega u emisiji.

Ivan Ivanović

Printscreen

 

- Kaže da dođem kod njega u emisiju... Slušaj, moram da pitam Željka, ako mi Željko kaže da mogu, ja ću doći. Hajde, javiću ti. Srećno na novom poslu, sve ti je oprošteno - rekla je Jovana, a kako zvuči njen imaginarni razgovor sa kolegom, možete pogledati u prilogu:

Podsetimo, pre nekoliko dana zvanično je potvrđeno da je Ivan Ivanović prekinuo saradnju sa kompanijom United media i prešao na "Blic" televiziju, što je izazvalo buru u javnosti i mnoge reakcije, među kojima se izdvojila i gore pomenuta iza koje stoji Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading