Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Severina Vučković, popularna hrvatska pevačica, važi za jednu od lepših žena na domačoj javnoj sceni, međutim ona nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom, pa se kroz karijeru odlučila na razne promene.

Pevačica je na nagovor svog lekara, operisala nos kada je imala samo 20 godina, a ona je o tome više puta govorila javno.

Severina Vučković

Foto: Screenshot/hrt

 

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dode ti tip i kaže: 'Ja bih malo taj nos sredio' i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest"- izjavila je jednom prilikom Severina.

Isplivale su fotke sa njenih privih nastupa, zbog kojih su mnogi ostali šokirani, a kako mnogi komentarišu, pevačica danas izgleda drastično drugačije.

severina

Yutube/Printscreen

 

Podsetimo, Severina ima dve sestre koje se ne eksponiraju u javnosti. Zdenka Žunić živi u Hrvatskoj, dok Marijana Vučković Popović živi u Beogradu.

Seve je jednom vreme bila u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt, a povod je podela imovine.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading