Miloš Timotijević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Miloš Timotijević prošle godine postao je otac dečaka Jakova, a samo godinu dana pre sve je iznenenadio činjenicom ne da se samo razveo, već i da je ponovo stao na ludi kamen. 

Nova ljubav koja mu se desila očigledno je bila jača od 13-godišnjeg braka, a kako su pisali domaći mediji, novom izabranicom "Portugalkom" oženio se nakon samo 40 dana veze.

Tijana je od glumca mlađa 15 godina, a ćerka je bivšeg fudbalera Saše Simića. 

 

 

Srećni par se upoznao preko zajedničke prijateljice. Kad su se videli, desila se ona prava filmska ljubav na prvi pogled.

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled - rekao je tada izvor za domaće medije. 

 

 

Miloš je nedavno odlučio da otvoreno otkrije detalje o njegovoj porodici. Timotijević priznaje da mu nije bilo ni malo lako, jer je porođaj njegove supruge trajao 26 sati.

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi. Sutradan mi je došlo dvoje prijatelja sa kojima sam popio, sećam se, dve kafe, i to je bilo to - rekao je Miloš za "24sedam".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading