Sara Jo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sara Jovanović, javnosti poznatija kao Sara Jo, nedavno je objavila na Instagramu sliku iz bolničkog kreveta čime je naglasila da je imala hitnu operaciju.

- Bila je u pitanju rutinska operacija, ali bih volela da ovaj stori bude podsetnik da idete na redovne preglede i slušate svoje telo, a ovo drugo sam naučila tek u tridesetoj godini - napisala je pevačica. 

Velika podrška pevačici pored porodice je i dečko Giga Sotlar, a nakon operacije Sara se ponovo oglasila na Instagramu i to u mini haljini, pa otkrila da se nakon intervencije nalazi u Sloveniji kod dečka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Podsetimo, Sara je i ranije neretkoisticala koliko je srećna sa svojim izabranikom.

- Mislim da je ljudima jasno koliko se volimo. Žiga i ja smo ušli u tu vezu koja je posebna... uživamo i ne žuri nam se da to dižemo na viši nivo, u smislu venčanja. Mi sada gradimo karijere i to nam je najbitnije. On živi u Ljubljani, ali je više u Beogradu. Bitno da se mi volimo, ostalo ćemo polako, bitno da savršeno funkcionišemo, rekla je ranije Sara i dodala:

- Oboje smo ''kliknuli'' na prvu! Osetili smo posebnu energiju, ali on je bio u vezi, bila sam i ja. Kad smo završili te veze, onda smo se ''našli'' - zaključila je Jovanovićeva. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading