KEBU HEJTERI URNIŠU NA MREŽAMA Povezuju ga sa afterima i nedozvoljenim supstancama, pevač u šoku
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Pevač Dragan Kojić Keba aktivirao se malo više u poslednje vreme na društvenim mrežama.

Naime, pevač redovno objavljuje kratke klipove na kojima se vidi da je fizički aktivan i da redovno trči i brzo hoda jer drži do linije i fizičkog izgleda.

Međutim, kako se požalio, pojedini hejteri na mrežama uzeli su ga na zub i ostavljaju mu toliko bizarne komentare koji nemaju veze s mozgom. Kako se požalio, ostao je u šoku kada su pojedini počeli da ga prozivaju za nedozvoljene supstance i aftere.

- To je jedno naravoučenije. Odeš u prirodu, trčiš, radiš gimnastiku. Podeliš energiju sa drvetom. Zagrliš ga, poljubiš ga – opisao je Keba jedan od svojih snimaka, a potom pomenuo hejterske komentare:

KEBU HEJTERI URNIŠU NA MREŽAMA Povezuju ga sa afterima i nedozvoljenim supstancama, pevač u šoku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tako se zabavljam sa komentarima, ne mogu opisati. Evo ga, odlepio, prolupao. Ekseri, žuti spid, krindž. Od 100 posto njih na žalost svega 20 posto su lepi komentari. Oduševila me jedna gospođa sa detetom. Napisali su „Kebin tim“ i zagrlili drvo, to je poruka. Ali ljudi prenebregnu to i kažu “Keba prolup’o”. Ne ljudi, to je samo dokaz koliko su te društvene mreže opasne - poručio je pevač za Grand i dodao za kraj:

- Još uvek držim na Tik-Toku te stvari koje sam postavio. Izbrisaću ih, ali ne još jer se lepo zabavljam i izvlačim neke zaključke kakva se sve opasnost krije na društvenim mrežama. Jasno mi je da tehnika kako se razvija ima i svoje žrtve. Ne dozvolite to, pogotovo mlađima, a starijima poručujem da ih kontrolišu. Koliko god sam ja neozbiljan, ovo veoma ozbiljno shvatam.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading