Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je prepunu halu Tabor u Mariboru, pred više od 3.500 obožavalaca.

Iako su nedavno u Hrvatskoj uništeni bilbordi koji su najavljivali njen koncert u Ljubljani, Cecu je nakon završetka nastupa u bekstejdžu dočekalo srdačno iznenađenje od svojih najvernijih fanova, na što se ona obradovala.

Ceca

Foto: Ataimages

 

"Draga naša Ceco... Mnogo voliš Sloveniju, ponesi mali deo nje kući. Vole te tvoja Jasna M. i tvoj Dado iz Slovenije, a tu je i tvoja Tviter ekipa", pisalo je na ceduljici koja stoji uz specijalno upakovani poklon.

Naime, fanovi iz Slovenije Ceci su upakovali njihov tradicionalni kolač, vino, ali i detalj koji je pevačicu najviše obradovao. Reč je o puzlama koje su sastavljene od fotografije nje i unuka Željka.

- Jao, to smo Željko i ja! Hvala, mila moja. Najbolje i najemotivnije fanove imam na svetu! Kakva pevačica, takvi i fanovi - Cecina je reakcija na poklon fana iz Slovenije, a potom je i ona devojci priredila iznenađenje, kada je samo za nju otpevala svoju numeru "Vreme za ljubav ističe", prenosi Telegraf. 

Osim divne Slovenke, Cecu su posetili i fanovi iz Hrvatske, koji su u Sloveniju došli samo zbog nje.

- Mi smo došli iz Biograda na moru, samo zbog Cece! - navele su devojke, od kojih je jedna bila na štakama. Ni povreda je nije sprečila da dođe u Sloveniju i upozna Cecu, a zbog ovog trenutka su pale i suze radosnice.

Podsetimo, nedavno se pojavila nikad viđena fotografija iz prošlosti na kojoj se nalaze Ceca i njena sestra Lidija. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading