Rada Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Uprkos tome što mnogi misle da je uvek nasmejana i da je ništa ne može iznervirati, pevačica Rada Manojlović priznala je u kojim situacija postaje jako neprijatna. 

Manojlovićeva je istakla da se jako teško iznervira i da su retke situacije kada plane, ipak naglasila je da kada dođe do toga ljudi treba da je se plaše. 

- Ne izgleda dobro zato što sam je vrlo, vrlo, vrlo neprijatna. Kada ja komandujem znači da su me izveli iz takta i da ništa ne valja, da ništa ne ide kako treba i onda urlam. Ne urlam, nego onako gledam urokljivo nekog ko je pogrešio u tom momentu, da li je klavijaturista, da li neko drugi, šta god se desilo. Nikad ne reagujem dok ne dođe do duvara i dok ne bude nešto loše. Onda kada je loše, tada ja komandujem i to je baš ružno, ali dobro, dešava se - bila je iskrena Rada. 

Rada

Foto: Alo!

 

 

- Verujem da kada podvikneš jedino tada može da se uradi nešto kako treba, bilo to urokljivo, ili na ne znam koji način, ali mora da se skrene pažnja. Nekada ne možeš milom i ne možeš kad pričaš lepo i polako. Od tih sam koji hiljadu puta govore milom, ali kad mene dovedete do toga da budem onako baš neprijatna, gruba, da hoću da polomim glavu nekome, onda moraju da promene to ponašanje i da isprave grešku koju ponavljaju – ispričala je Rada za Grand. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading