Aleksandra Prijović
Foto: Promo/Jurica Cvitanić / Extra FM

Od septembra prošle godine započela je turneja Aleksandre Prijović "Od Istoka od Zapada". Na svakom od koncerata Aleksandra je imala specijalne goste, a na jednom od pet održanih u Osijeku bila je i Rada Manojlović.

Kao i Aleksandra, i Rada je izgradila karijeru u "Zvezdama Granda" s tim što je Manojlovićeva malo starija.

Rada je, inače, presrećna i čast joj je što je bila deo Aleksandrinog istorijskog uspeha, a nedavno se podsetila i prvog susreta sa Prijovićkom:

Prija i Rada

Foto: Alo.rs

 

- Sećam se da je došla na moj nastup zamolila me da otpeva jednu pesmu, rekla sam naravno da može ako dobro pevaš, a ona mi je odgovorila da dobro peva. Otpevala je Cecinu pesmu „Doktor“, tu sam je prvi put čula i oduševila sam se. Rekla sam joj da mora da se prijavi za „Zvezde Granda“, a onda mi je objasnila da se već takmiči. Onda sam pozvala publiku da glasa za nju. Vraćale smo se tada zajedno sa tog nastupa, imamo slike sa zadnjeg sedišta mog auta i stvarno se jako dugo poznajemo – rekla je Rada za Extra FM i dodala:

- Hvala Aleksandri na pozivu, čast je biti deo ovog istorijskog uspeha i istorijske turneje. Nastupam i ja često ovde u okolini, ali ovo je nešto posebno - rekla je Rada za medije nakon nastupa u Osijeku.

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da Rada ima dečka i da ga krije od javnosti. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading