Katarina
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Živković je svojevremeno učestvovala i pobedila u rijalitiju "Farma". Ona je tada novac koji je osvojila iskoristila da sebi obezbedi luksuzan stan u Zemunu od čak sedamdeset kvadrata.

Stan je u izuzetno mirnom kraju, pa kako i sama pevačica navodi najviše joj odgovara to što i nema utisak da je u Beogradu.

Kaća živi sama u tom stanu, a spekulisalo se da je navodno u drugom stanju. 

- I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad, i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i u buduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja - rekla je ona jednom prilikom. 

- Sada jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest - zaključila je Katarina za Alo!.

Priznala je da je zaljubljena i da je svoj dom uredila baš onako kako je želela, ispunjen je knjigama, najdražim uspomenama i suvim luksuzom. 

Katarina Živković

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Dnevni boravak odiše životom i bojama dok su ostale prostorije ipak u mirnim tonovima. 

Pevačica kaže da joj je omiljeni kutak mini dvorište odnosno terasa, na kojoj provodi veliki deo svog dana. 

Podsetimo, Katarina je vikend provela na Kopaoniku gde je bila i ekipa Alo! redakcije.

- Za sebe mogu da kažem da sam mnogo srećna žena. Na estradi sam 16 godina, a već duže vreme privatnost čuvam za sebe. Volela bih da imam što više dece. Deca su blago, radost, to je dar od Boga, a daće Bog da ih svi mi imamo puno - rekla je Kaća ne želeći ni ovog puta ni da potvrdi, ni da demantuje priču o trudnoći - rekla je ona za Alo!. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading